Politica de returnare

Termeni si conditii retur produse

Daca nu esti complet multumit de produsele cumparate de pe lolaweddings.ro si vrei sa renunti la cumparare, si implicit sa primesti banii inapoi sau sa cumperi altceva de valoarea produselor, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Dreptul de retur in 14 zile se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse din magazinul online.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator).

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care cumparatorul intra in posesia fizica a produsului. Exceptie fac produsele care sunt personalizate, si anume invitatiile, etichetele, meniurile, plicurile de bani, listele de invitati, pungile de cadou personalizate, etc.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii lolaweddings.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. lolaweddings.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.