Termeni și condiții!

Bine aţi venit pe site-ul lolaweddings.ro!


Vă mulţumim că ne vizitaţi!

Pentru folosirea în condiţii adecvate a site-ului vă recomandăm citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor. Prin vizitarea şi/sau comandarea produselor acestui sat sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prezentate mai jos.
Proprietara site-ului, Lola & July Network SRL, îşi rezervă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Prin accesarea paginii Termeni şi condiţii, utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului.

 

Precizări prealabile
Preţurile afişate sunt exprimate în RON şi includ TVA. La preţul afişat se mai pot adăuga constul tiparului şi/sau asamblării. Produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil.

 

Politica de confidenţialitate şi de securitate a datelor
Lola & July Network SRL se obligă ca datele personale ale utilizatorilor să nu fie difuzate către terţi şi să le folosească doar în scopul stabilirii unei colaborări eficiente. Lolaweddings.ro garantează utilizatorilor drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate şi pentru o colaborare ulterioară optimă între lolaweddings.ro şi clienţii săi.
Lolaweddings.ro va folosi datele clienţilor săi în scopul de a-i notifica asupra ofertelor promoţionale şi asupra noutăţilor prin nesletter-ul site-ului şi de a transmite cupoane, felicitări sau alte mesaje. Dacă clientul nu mai doreşte primirea newsletter-ului, se poate dezabona printr-un simplu click pe link-ul primit prin e-mail de la lolaweddings.ro.
Lolaweddings.ro îşi rezervă dreptul de a refuza servicii, de a şterge sau modifica conţinutul site-ului sau de a anula comenzi fără nicio restricţie sau anunţare prealabilă.

 

Drepturile de autor
Dreptul de autor pentru toate informaţiile şi pozele existente pe acest site sunt deţinte de Lola&July Network SRL. Nici un element aparţinând site-ului Lolaweddings.ro nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără acordul prealabil în scris al SC LOLA & JULY NETWORK SRL.
Conţinutul acestui website (text, graficî, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea S.C. Lola & July Network SRL şi cad sub incidenţa dreptului de autor prevăzut de legea română. Dreptul de autor pentru siglele şi sloganele partenerilor şi colaboratorilor noştri aparţine acestora şi sunt reproduse cu acceptul lor.

 

Declinarea responsabilităţii
Imagine prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot să difere faţă de poze (culoare, aspect, etc.) Echipa Lolaweddings.ro încearcă să vă prezinte produsele cât mai detailat şi corect şi să respecte acurateţea informaţiilor. Totuşi Lolaweddings.ro nu poate garanta că descrierea produselor şi a serviciilor precum şi conţinutul acestui website este lipsită de erori, completă şi actuală. SC Lola & July Network SRL nu-şi poate asuma responsabilitatea că toate produsele sunt disponbile în stoc. De aceea firma îşi rezervă dreptul de a nu onora comanda dacă produsele nu sunt disponibile.
Dacă un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio altă despăgubire suplimentară.

 

Informaţii comunicări
Vizitatorii site-ului Lolaweddings.ro pot face comentarii şi orice alte comunicări prin intermediului formularelor de contact şi/sau comandă sau pe adresa de e-mail contact@lolaweddings.ro, în condiţiile în care conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător sau defăimător.
În cazul în care ne sunt transmise informaţii, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poştă, formulare online, se va considera ca utilizatorul SC Lola & July Network SRL are dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informaţii prin orice mijloace.

 

Fraudele
Sunt considerate tentativă de fraudă: orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a altera/modifica conţinutul site-ului lolaweddings.ro, de a afecta serverul pe care rulează site-ul. În cazul constatării unor asemenea fapte SC Lola & July Network SRL îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală împotriva celor cae au încercat faptele descrie mai sus.
Plasarea unor comenzi cu adresă falsă sau cu date de identificare false este considerată fraudă. În acest caz pentru soluţionarea cazului vor fi anunţate organele competente.

 

Litigii
SC Lola & July Network SRL va face tot posibilul ca toate neînţelegerile să fie soluţionate pe cale amiabilă. În cazul în care soluţionarea neînţelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, rezolvarea litigiilor va reveni instanţei judecătoreşti competente din Romania.