Botezul – Ceva deosebit din primele luni de viață

our blog

Botezul – Ceva deosebit din primele luni de viață

,
In Dresses, Headpieces
,

Părinții sunt cei mai fericiți oameni când văd că li se naște un copil. Asta pentru că este rodul iubirii lor și pentru că a avea un copil este ceva frumos. El vine cu responsabilități și multe satisfacții. De aceea botezul acestuia trebuie sa fie unul de neuitat. Momentul când un nou născut devine creștin și prima lui zi festivă din viață. Aceasta nu trebuie tratată cu indiferență pentru că este ceva frumos care trebuie organizat bine până la cele mai mici detalii.

Parinții își doresc deseori ursitoare la botezul copiilor lor pentru că așa este tradițional frumos și pentru că ele îi transmit pruncului numai gânduri bune cu care să pornească în viață. Hainele cu care va fi copilul îmbrăcat în prima zi sunt importante și atent alese de nași care se mai ocupă de lumânări și de invitații care vor veni la botez. De la un botez reusit nu poate lipsi muzica care întreține atmosfera și îi face pe toți să înțeleagă bucuria părinților de a li se naște un copil.

Invitațile de botez sunt un trent relativ nou la noi în țară. Mulți concepeau înainte ideea de invitație decât la nuntă. În ultima vreme se oferă invițatii la botez, majorat, zile de naștere, zile onomastice și diferite evenimente din viata unui om. Invitațiile de botez sunt foarte cerute mai nou din cauza frumuseții lor și pentru a lăsa o mica amintire celui care o primeste și care vine să se bucure de petrecerea orgnizată în cinstea noului născut.

Exista diferite tipuri de invitații de botez. Pe hârtie normală, pătrate, A4, cutii cu surprize, evantaie sau diferite forme geometrice care fac totul să fie mai de basm, totul cu diferiți eroi de poveste și aventură imprimați pe ele.

<Lola>

Va invităm deci să consultați și pagina noastră cu invitații de botez: https://lolaweddings.ro/categorie-produs/invitatii-botez/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*